nilai pangalusna 1 IQ Pilihan Review

IQ Pilihan Review

INFORMASI BROKER Ngaran calo: IQ OptionPlatform: IQoptionFUND: 2013Return / Refund: dugi ka 90% * Return and 0 to 10% Refund (Jumlah anu bakal dikredit pikeun akun perdagangan anu suksés) Nagara anu Teu Ditarima: Amérika Serikat, Jepang, Israel, Turki, ...
9.5
Baca review pinuh Langkung lengkep +
IQ Pilihan Review
IQ Option mangrupikeun calo unik anu nganggo platform dagang pilihan binér diwangun khusus. Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji calo binér anu paling dikenal, sareng kaseueuran jalma parantos ngaulas salaku solusi anu luhur. Éta langkung mangrupikeun gambaran naon anu kedah sapertos platform dagang binér dina taun-taun ka payun. IQ tiasa disebat salaku parangkat lunak anu aya dina kabutuh sadaya padagang, sareng éta, ku sabab kitu, hal anu urang tiasa yakin tiasa nyarankeun.
Website Extra urang
8
Deposit sareng Pamayaran
9
komisi
8
Palayanan palanggan
9
Balik deui épéktip
8.5
Jumlah Aset
8
Waktos kadaluarsana
9
Gampang dianggo
10
panggung
10
pro:
  • Rupa-rupa pilihan anu saé
  • Mulih unggulan
  • Antarmuka pisan ramah
  • Investasi minimum pangleutikna anu urang kantos tingali
  • Diatur
  • Rekening démo mandiri
  • Parangkat diajar interaktif
kontra:
  • Kurangna Dukungan Telepon Lokalisasi
  • Langkung Aset Kedah Ditambahkeun kana Indéks Asétna
2 Ulasan Dagang Olimpiade

Ulasan Dagang Olimpiade

INFORMASI BROKER Ngaran calo: Olymp Tradeplatform: Olymp TradeDiadegkeun: 2014 Balikeun / Ngabalikeun duit: dugi ka 92% * Balik deui sareng 0 dugi ka 10% Ngabalikeun duit (Jumlah anu bakal dikredit pikeun akun pikeun perdagangan anu suksés) Nagara-nagara anu henteu ditampi: Amérika Serikat, Éropa, Kanada, ...
9
Baca review pinuh Langkung lengkep +
Ulasan Dagang Olimpiade
Olymp Trade nawiskeun kaayaan dagang anu saé pisan pikeun pilihan dagang sareng forex dina hiji platform. Parangkat lunak dirancang sacara propésional sareng gampang dianggo ku pemula sareng padagang tingkat lanjut. Anjeun tiasa ngaropea bagan pikeun strategi anu sanés sapertos anu anjeun pikahoyong. Kauntungan sanés tina calo nyaéta anjeun tiasa ngamimitian dagang sareng setoran sakedik 10 $. Ogé, investasi minimum per dagang ngan ukur 1 $.
Website Extra urang
9
Deposit sareng Pamayaran
8.5
komisi
8.5
Palayanan palanggan
8.5
Balik deui épéktip
8.5
Jumlah Aset
8.5
Waktos kadaluarsana
8
Gampang dianggo
10
panggung
9.5
pro:
  • Platform anu tiasa disesuaikan
  • Deposit minimal low
  • Mimiti ramah
  • Waktos ditarikna gancang
kontra:
  • Henteu sayogi pikeun warga AS / EU
  • Sababaraha laporan platform 'katinggaleun'
3 Ulasan ExpertOption

Ulasan ExpertOption

INFORMASI BROKER Ngaran calo: ExpertOption platform: ExpertOption Diadegkeun: 2014 Return / Refund: dugi ka 95% * Return and 0 to 10% Refund (Jumlah anu bakal dikredit pikeun akun pikeun perdagangan anu suksés) Nagara-nagara anu Teu Ditarima: Amérika Serikat, Kanada, ...
8.7
Baca review pinuh Langkung lengkep +
Ulasan ExpertOption
Gancangna, ExpertOption nawiskeun halaman wéb anu ramah-pangguna sareng platform anu minimal murah, anu ngabantosan éta pikeun sababaraha padagang. Anu resep dagang kedah ngémutan sahenteuna nganggo akun demo, khususna upami unsur perdagangan sosial penting.
Website Extra urang
7.5
Deposit sareng Pamayaran
9
komisi
8.5
Palayanan palanggan
9
Balik deui épéktip
8
Jumlah Aset
8.5
Waktos kadaluarsana
9
Gampang dianggo
9.5
panggung
9.5
pro:
  • Platform proprietari anu saé
  • Mayar rata mayar
  • Rekening demo sayogi
  • Seueur metode pamayaran
kontra:
  • Peraturan VFSC henteu diverifikasi
  • Ukur pilihan jangka pondok
  • Jumlah maksimal pilihan diwatesan
Pilihan éditor 4 Tinjauan Binary.com

Tinjauan Binary.com

INFORMASI BROKER Ngaran calo: Binary.com Platform: Deriv, SmartTrader, MetaTrader 5, WebTrader Didirikeun: 2000 Return / Refund: dugi ka 92% * Return sareng 0 ka 10% Refund (Jumlah anu bakal dikredit pikeun akun perdagangan anu suksés) Nagara Henteu .. .
8
Baca review pinuh Langkung lengkep +
Tinjauan Binary.com
Binary.com mangrupikeun salah sahiji calo pilihan binér anu munggaran sareng antukna waktos aranjeunna ogé cabang kana dagang FX, CFD, sareng Crypto. Produk investasi Binary.com diatur pisan di sadaya daérah anu ditawarkeunana.
Website Extra urang
9
Deposit sareng Pamayaran
8.5
komisi
8.5
Palayanan palanggan
8
Balik deui épéktip
8.5
Jumlah Aset
9
Waktos kadaluarsana
8.5
Gampang dianggo
8.5
panggung
8.5
pro:
  • Deposit minimum anu murah ($ 5)
  • Fitur Telepon Balik pikeun pangrojong pelanggan
  • Antarbeungeut dagang proprietary
  • Pilihan anu lega pikeun metode ditarikna
  • Rekening demo pikeun pangguna anyar
kontra:
  • Ngolah dompét bersih tiasa nyandak 3-5 dinten

ARTIKEL PENDIDIKAN

1 Kumaha Perdagangan Pilihan Binér?

Kumaha Perdagangan Pilihan Binér?

Pilihan binér nyaéta jinis pilihan dagang dimana bayaranana sadayana atanapi henteu. Kusabab ciri-cirina ieu, pilihan binér bakal langkung gampang ngartos sareng dagang pilihan upami dibandingkeun sareng pilihan tradisional. Binér ...
2 Strategi Perdagangan Pilihan

Strategi Perdagangan Pilihan

Sababaraha kali, padagang bakal luncat kana buruan pilihan dagang tanpa latar tukang atanapi sakedik pangartos kana sababaraha jinis strategi perdagangan anu sayogi. Aranjeunna bahkan henteu sadar kumaha seueur pilihan anu sayogi pikeun aranjeunna anu ...
3 Pilihan Put and Call Dijelaskeun

Pilihan Put and Call Dijelaskeun

Teundeun pilihan sareng dagang pilihan saéstuna langkung gampang sareng langkung nguntungkeun tibatan anu dipikirkeun ku seueur jalma. Pikeun ngamimitian, pilihan saéstuna dibagi kana dua kategori, nelepon sareng nempatkeun. Telepon naék dina nilaina upami kaamanan anu aya ...
4 Naon Pilihan binér?

Naon Pilihan binér?

Dagang dina pilihan binér mangrupikeun cara paling gampang pikeun perdagangan turun naek harga dina sababaraha pasar global. Nanging, padagang kedah ngartos yén aya ogé résiko anu dilebetkeun kana metoda dagang ieu khususna upami anjeun henteu kenal kumaha ...