Vlera më e mirë 1 Rishikimi i opsionit të IQ

Rishikimi i opsionit të IQ

INFORMACIONI BROKER Emri i brokerit: IQ OptionPlatforma: IQoptionFounded: 2013 Kthimi / Rimbursimi: deri në 90% * Kthimi dhe 0 deri në 10% Rimbursimi (Shuma që do të kreditohet për të dhënë llogari për një tregti të suksesshme) Vendet që nuk pranohen: Shtetet e Bashkuara, Japonia, Izraeli, Turqia, ...
9.5
Rishikimi i opsionit të IQ
IQ Option është një ndërmjetës unik duke përdorur platformën e tyre të personalizuar të ndërtimit të opsioneve binare. Ata janë një nga ndërmjetësit më të njohur binarë, dhe shumica e njerëzve e kanë shqyrtuar atë si një zgjidhje të nivelit të lartë. Moreshtë më shumë një përfaqësim i asaj se si duhet të duken platformat binare të tregtisë në vitet e ardhshme. IQ mund të quhet si një softuer gjithëpërfshirës që përshtat të gjitha nevojat e tregtarëve dhe, pra, është diçka që ne mund ta rekomandojmë me besim.
Uebfaqe shtesë
8
Depozita dhe Pagesa
9
komisionet
8
shërbimi ndaj klientit
9
Kthimi efektiv
8.5
Nr i Pasurive
8
Koha e skadimit
9
User Friendly
10
platformë
10
Pro:
 • Një larmi e mirë opsionesh
 • Kthime të shkëlqyera
 • Ndërfaqja është shumë miqësore
 • Investimi më i vogël minimal që kemi parë ndonjëherë
 • rregulluara
 • Llogari demo më vete
 • Mjetet interaktive të të nxënit
Cons:
 • Mungesa e mbështetjes telefonike të lokalizuar
 • Më shumë pasuri duhet të shtohen në indeksin e tyre të aseteve
2 Rishikimi i Tregtisë Olimpike

Rishikimi i Tregtisë Olimpike

INFORMACIONI BROKER Emri i brokerit: Olymp TradePlatforma: Olymp TradeThemeluar: 2014 Kthimi / Rimbursimi: deri në 92% * Kthimi dhe 0 deri në 10% Rimbursimi (Shuma që do të kreditohet për të dhënë llogari për një tregti të suksesshme) Vendet që nuk Pranohen: Shtetet e Bashkuara, Evropa, Kanada, ...
9
Rishikimi i Tregtisë Olimpike
Olymp Trade ofron kushte shumë të mira tregtare për opsionet e tregtimit dhe Forex në një platformë. Softueri është i dizajnuar në mënyrë profesionale dhe i lehtë për t’u përdorur nga fillestarët dhe tregtarët e përparuar. Ju mund ta personalizoni tabelën për strategji të ndryshme siç dëshironi. Një avantazh tjetër i ndërmjetësit është se ju mund të filloni tregtinë me një depozitë të vogël prej 10 $. Gjithashtu, investimi minimal për tregti është vetëm 1 $.
Uebfaqe shtesë
9
Depozita dhe Pagesa
8.5
komisionet
8.5
shërbimi ndaj klientit
8.5
Kthimi efektiv
8.5
Nr i Pasurive
8.5
Koha e skadimit
8
User Friendly
10
platformë
9.5
Pro:
 • Platformë e shkëlqyeshme e personalizueshme
 • Depozitë minimale e ulët
 • Fillestar miqësor
 • Koha e shpejtë e tërheqjes
Cons:
 • Nuk është në dispozicion për qytetarët e SHBA / BE
 • Disa raporte të 'mbetjes' së platformës
3 Rishikimi i ekspertëve

Rishikimi i ekspertëve

INFORMACIONI BROKER Emri i brokerit: ExpertOption Platforma: ExpertOption Themeluar: 2014 Kthimi / Rimbursimi: deri në 95% * Kthimi dhe 0 deri në 10% Rimbursimi (Shuma që do të kreditohet për të dhënë llogari për një tregti të suksesshme) Vendet e Pranuara: Shtetet e Bashkuara, Kanada, ...
8.7
Rishikimi i ekspertëve
Në përgjithësi, ExpertOption ofron një uebfaqe dhe platformë shumë miqësore për përdoruesit dhe një investim minimal të ulët, i cili e ndihmon atë të apelojë tek një gamë e tregtarëve. Ata të interesuar për tregti duhet të marrin në konsideratë të paktën përdorimin e llogarisë demo, veçanërisht nëse një element i tregtisë sociale është i rëndësishëm.
Uebfaqe shtesë
7.5
Depozita dhe Pagesa
9
komisionet
8.5
shërbimi ndaj klientit
9
Kthimi efektiv
8
Nr i Pasurive
8.5
Koha e skadimit
9
User Friendly
9.5
platformë
9.5
Pro:
 • Platformë relativisht e bukur e pronarit
 • Pagesë mesatare e denjë
 • Llogaritë Demo të disponueshme
 • Shumë mënyrë pagese
Cons:
 • Rregullore e paverifikuar e VFSC
 • Vetëm opsione afatshkurtra
 • Numri maksimal i opsioneve është i kufizuar
Zgjedhja e redaktorit 4 Shqyrtim Binary.com

Shqyrtim Binary.com

INFORMACIONI BROKER Emri i brokerit: Binary.com Platforma: Deriv, SmartTrader, MetaTrader 5, WebTrader Themeluar: 2000 Kthimi / Rimbursimi: deri në 92% * Kthimi dhe 0 deri në 10% Rimbursimi (Shuma që do të kreditohet për të llogaritur një tregti të suksesshme) Vendet Jo .. .
8
Shqyrtim Binary.com
Binary.com është një nga ndërmjetësit e parë të opsioneve binare dhe me kalimin e kohës ata gjithashtu janë degëzuar në tregtimin e FX, CFD dhe Crypto. Produktet e investimeve Binar.com janë të rregulluara shumë në të gjitha territoret ku ato ofrohen.
Uebfaqe shtesë
9
Depozita dhe Pagesa
8.5
komisionet
8.5
shërbimi ndaj klientit
8
Kthimi efektiv
8.5
Nr i Pasurive
9
Koha e skadimit
8.5
User Friendly
8.5
platformë
8.5
Pro:
 • Depozitë minimale e ulët ($ 5)
 • Telefononi funksionin Kthim për mbështetjen e klientit
 • Ndërfaqja e pronësisë tregtare
 • Përzgjedhje e gjerë e metodave të tërheqjes
 • Llogari demo për përdoruesit e rinj
Cons:
 • Përpunimi neto i portofolit mund të zgjasë 3-5 ditë

ARTIKUJT ARSIMOR

1 Si të tregtoni opsionet binare?

Si të tregtoni opsionet binare?

Një opsion binar është lloji i opsioneve tregtare ku fitimi është ose i gjithi ose asgjë. Për shkak të këtyre karakteristikave, opsionet binare do të jenë shumë më të lehta për tu kuptuar dhe për të tregtuar opsionet në krahasim me opsionet tradicionale. Binari ...
2 Strategjitë e Tregtimit të Opsioneve

Strategjitë e Tregtimit të Opsioneve

Shumë herë, tregtarët hidheshin në lojën e opsioneve të tregtisë pa ndonjë sfond ose me pak kuptim të strategjive të ndryshme të tregtimit të opsioneve. Ata nuk janë as të vetëdijshëm se sa opsione do të jenë në dispozicion për ta të cilat ...
3 Shpjegohet Opsioni Vendos dhe Thirrni

Shpjegohet Opsioni Vendos dhe Thirrni

Tregtimi i opsionit të vendosjes dhe opsionit të thirrjes është në të vërtetë më i lehtë dhe më fitimprurës sesa ajo që menduan shumë njerëz. Si fillim, opsionet në të vërtetë ndahen në dy kategori, thirrjet dhe vendosjet. Thirrjet rriten në vlerë nëse siguria themelore është ...
4 Cilat janë Options Binary?

Cilat janë Options Binary?

Tregtimi në opsione binare është ndër mënyrat më të lehta për të tregtuar luhatjet e çmimeve në një treg të shumëfishtë global. Sidoqoftë, një tregtar duhet të kuptojë se ka edhe rreziqe të përfshira në këtë metodë të tregtimit, veçanërisht nëse nuk jeni njohur me mënyrën se si ...