Најдобра вредност 1 IQ опција преглед

IQ опција преглед

ИНФОРМАЦИИ ЗА БРОКЕР Име на брокер: IQ OptionПлатформа: IQoption Основана: 2013 Враќање / Враќање на средства: до 90% * Враќање и поврат од 0 до 10% (износ што ќе се кредитира за успешна трговија) ​​Земји кои не се прифатени: САД, Јапонија, Израел, Турција, ...
9.5
IQ опција преглед
IQ Option е единствен брокер кој користи своја сопствена изградена платформа за тргување со бинарни опции. Тие се едни од најпознатите бинарни брокери и повеќето луѓе го прегледаа како врвно решение. Тоа е повеќе претстава за тоа како би требало да изгледаат бинарните платформи за тргување во следните години. IQ може да се нарече како општ софтвер кој ги задоволува сите потреби на трговците, и затоа е нешто што можеме самоуверено да го препорачаме.
Дополнителна веб-страница
8
Депозит и плаќање
9
Комисии
8
Услуги на клиентите
9
Ефективно враќање
8.5
Број на средства
8
Време на истекување
9
Корисникот Пријателски
10
Платформа
10
Позитивни:
 • Добра разновидност на опции
 • Одлично враќање
 • Интерфејсот е многу пријателски
 • Најмала минимална инвестиција што некогаш сме ја виделе
 • Регулирано
 • Самостојна демо-сметка
 • Интерактивни алатки за учење
КОНС:
 • Недостаток на локализирана телефонска поддршка
 • Повеќе средства треба да се додадат на нивниот индекс на средства
2 Преглед на трговски олимписки

Преглед на трговски олимписки

ИНФОРМАЦИИ ЗА БРОКЕР Име на брокер: Olymp TradeПлатформа: Olymp TradeОсновано: 2014 Враќање / враќање на средствата: до 92% * Враќање и 0 до 10% поврат (износ што ќе се кредитира за успешна трговија) ​​Земји кои не се прифатени: САД, Европа, Канада, ...
9
Преглед на трговски олимписки
Olymp Trade нуди многу добри услови за тргување со опции за тргување и девизен курс на една платформа. Софтверот е професионално дизајниран и лесен за употреба од почетници и напредни трговци. Можете да ја прилагодите табелата за различни стратегии, како што сакате. Друга предност на брокерот е тоа што можете да започнете со трговија со мал депозит од 10 $. Исто така, минималната инвестиција по трговија е само 1 $.
Дополнителна веб-страница
9
Депозит и плаќање
8.5
Комисии
8.5
Услуги на клиентите
8.5
Ефективно враќање
8.5
Број на средства
8.5
Време на истекување
8
Корисникот Пријателски
10
Платформа
9.5
Позитивни:
 • Одлична платформа за прилагодување
 • Низок минимален депозит
 • Пријателски за почетници
 • Брзо време на повлекување
КОНС:
 • Не е достапно за граѓаните на САД / ЕУ
 • Некои извештаи за „заостанување“ на платформата
3 Преглед на експертиза

Преглед на експертиза

ИНФОРМАЦИИ ЗА БРОКЕР Име на брокер: ExpertOption Платформа: ExpertOption Основано: 2014 Враќање / поврат: до 95% * Враќање и 0 до 10% поврат (износ што ќе се кредитира за успешна трговија) ​​Земји кои не се прифатени: САД, Канада, ...
8.7
Преглед на експертиза
Севкупно, ExpertOption нуди многу корисна веб-страница и платформа и мала минимална инвестиција, што помага да се допадне до голем број на трговци. Оние што се заинтересирани за трговија треба да размислат барем за користење на демо-сметката, особено ако е важен елемент на социјално тргување.
Дополнителна веб-страница
7.5
Депозит и плаќање
9
Комисии
8.5
Услуги на клиентите
9
Ефективно враќање
8
Број на средства
8.5
Време на истекување
9
Корисникот Пријателски
9.5
Платформа
9.5
Позитивни:
 • Релативно убава комерцијална платформа
 • Пристојна просечна исплата
 • Достапни демо сметки
 • Многу начин на плаќање
КОНС:
 • Непотврдена регулатива за VFSC
 • Само краткорочни опции
 • Максималниот број на опции е ограничен
Избор на уредник 4 Преглед на Binary.com

Преглед на Binary.com

ИНФОРМАЦИИ ЗА БРОКЕР Име на брокер: Binary.com Платформа: Дерив, SmartTrader, MetaTrader 5, WebTrader Основана: 2000 Враќање / Враќање на средства: до 92% * Враќање и поврат од 0 до 10% (Износ што ќе се кредитира за успешна трговија) ​​Земји кои не .. .
8
Преглед на Binary.com
Binary.com е една од првите брокери за бинарни опции и со текот на времето тие исто така се разгранија во тргување со девизи, CFD и крипто. Инвестициските производи на Binar.com се силно регулирани на сите територии каде што се нудат.
Дополнителна веб-страница
9
Депозит и плаќање
8.5
Комисии
8.5
Услуги на клиентите
8
Ефективно враќање
8.5
Број на средства
9
Време на истекување
8.5
Корисникот Пријателски
8.5
Платформа
8.5
Позитивни:
 • Низок минимален депозит (5 УСД)
 • Повик назад функција за поддршка на клиенти
 • Интерфејс за комерцијален тргување
 • Широк избор на методи на повлекување
 • Демо сметка за нови корисници
КОНС:
 • Обработката на нето паричникот може да трае 3-5 дена

ОБРАЗОВНИ ЧЛЕНИ

1 Како да тргувате со бинарни опции?

Како да тргувате со бинарни опции?

Бинарна опција е видот на трговски опции каде што исплатата е или се или ништо. Поради овие карактеристики, бинарните опции ќе бидат многу полесно разбирливи и тргуваат со опциите во споредба со традиционалните опции. Бинарниот ...
2 Стратегии за тргување со опции

Стратегии за тргување со опции

Многу пати, трговците скокаа во играта со опции за трговија без никаква позадина или со малку разбирање за различните достапни стратегии за тргување со опции. Тие не се ни свесни колку опции ќе им бидат достапни кои ...
3 Објаснете ја опцијата за ставање и повик

Објаснете ја опцијата за ставање и повик

Тргувањето со опции за опции и повик е всушност полесно и попрофитабилно отколку што мислеа многу луѓе. Да започнеме со тоа, опциите се всушност поделени во две категории, повици и ставки. Повиците се зголемуваат во вредност ако основната безбедност е ...
4 Кои се бинарни опции?

Кои се бинарни опции?

Тргувањето со бинарни опции е меѓу најлесните начини за трговија со флуктуации на цените на повеќе глобален пазар. Сепак, трговецот треба да разбере дека постојат и ризици кои се вклучени во овој метод на тргување, особено ако не сте запознаени со тоа како ...