Nilai Best 1 Opsi IQ Opsi

Opsi IQ Opsi

INFORMASI BROKER Jeneng Broker: IQ OptionPlatform: IQoptionDhewe: 2013 Bali / Bali: nganti 90% * Bali lan Pengembalian dana 0 nganti 10% (Jumlah sing bakal dikreditake kanggo perdagangan sing sukses) Negara sing Ora Ditampa: Amerika Serikat, Jepang, Israel, Turki, ...
9.5
Opsi IQ Opsi
IQ Option minangka makelar unik sing nggunakake platform dagang opsi binar sing dibangun dhewe. Iki minangka salah sawijining makelar binar sing paling misuwur, lan umume wong wis maneh minangka solusi paling dhuwur. Luwih saka gambaran apa sing bakal katon ing platform dagang binar ing taun-taun mbesuk. IQ bisa diarani minangka piranti lunak sing nyedhiyakake kabeh kebutuhan para pedagang, mula bisa uga disaranake kanthi yakin.
Situs Ekstra
8
Simpenan lan Pembayaran
9
komisi
8
customer Service
9
Bali efektif
8.5
Nomer Aset
8
Wektu kadaluwarsa
9
Panganggo Friendly
10
platform
10
PROS:
  • Pilihan macem-macem apik
  • Ngasilake apik banget
  • Antarmuka grapyak banget
  • Investasi minimum paling cilik sing wis kita tingali
  • diatur
  • Akun demo mandhiri
  • Alat sinau interaktif
cons:
  • Kurang Dhukungan Telpon Lokalisasi
  • Aset Liyane Kudu Ditambahake Ing Indeks Aset
2 Review Dagang Olimpiade

Review Dagang Olimpiade

INFORMASI BROKER Jeneng Broker: Olymp TradePlatform: Olymp TradeDiadegake: 2014 Bali / Bali: nganti 92% * Bali lan 0 nganti 10% Pembayaran maneh (Jumlah sing bakal dikreditake kanggo akun perdagangan sukses) Negara-negara sing Ora Ditampa: Amerika Serikat, Eropa, Kanada, ...
9
Review Dagang Olimpiade
Olymp Trade nawakake kahanan dagang sing apik banget kanggo opsi dagang lan forex ing siji platform. Piranti lunak iki dirancang kanthi profesional lan gampang digunakake dening para pamula lan pedagang tingkat lanjut. Sampeyan bisa ngatur grafik kanggo macem-macem strategi kaya sing dikarepake. Keuntungan liyane saka makelar yaiku sampeyan bisa miwiti dagang kanthi setoran sethithik 10 $. Kajaba iku, investasi minimal saben perdagangan mung 1 $.
Situs Ekstra
9
Simpenan lan Pembayaran
8.5
komisi
8.5
customer Service
8.5
Bali efektif
8.5
Nomer Aset
8.5
Wektu kadaluwarsa
8
Panganggo Friendly
10
platform
9.5
PROS:
  • Platform sing bisa disesuaikan banget
  • Simpenan minimal sithik
  • Wiwitane grapyak
  • Kaping mundur total
cons:
  • Ora kasedhiya kanggo warga AS / EU
  • Sawetara laporan platform 'ketinggalan'
3 Nyemak ExpertOption

Nyemak ExpertOption

INFORMASI BROKER Jeneng Broker: ExpertOption Platform: ExpertOption Diadegake: 2014 Return / Refund: nganti 95% * Return lan 0 nganti 10% Refund (Jumlah sing bakal dikreditake kanggo akun perdagangan sing sukses) Negara sing Ora Ditampa: Amerika Serikat, Kanada, ...
8.7
Nyemak ExpertOption
Secara sakabehe, ExpertOption nawakake situs web lan platform sing ramah pangguna lan investasi minimal sithik, sing mbantu para pedagang bisa narik kawigaten. Sing seneng dagang kudu nimbang paling ora nggunakake akun demo, utamane yen unsur perdagangan sosial penting.
Situs Ekstra
7.5
Simpenan lan Pembayaran
9
komisi
8.5
customer Service
9
Bali efektif
8
Nomer Aset
8.5
Wektu kadaluwarsa
9
Panganggo Friendly
9.5
platform
9.5
PROS:
  • Platform kepemilikan sing relatif apik
  • Mbayari rata-rata sing pantes
  • Akun demo kasedhiya
  • Akeh cara pembayaran
cons:
  • Peraturan VFSC sing ora diverifikasi
  • Mung pilihan jangka pendek
  • Nomer maksimal winates
Pilihan editor 4 Review Binary.com

Review Binary.com

INFORMASI BROKER Jeneng Broker: Binary.com Platform: Deriv, SmartTrader, MetaTrader 5, WebTrader Diadegake: 2000 Return / Refund: nganti 92% * Bali lan 0 nganti 10% Pembayaran Balik (Jumlah sing bakal dikreditake kanggo akun perdagangan sukses) Negara Ora .. .
8
Review Binary.com
Binary.com minangka salah sawijining makelar opsi binar pisanan lan saya suwe saya dagang Forex, CFD, lan Crypto. Produk investasi Binary.com diatur banget ing kabeh wilayah sing ditawakake.
Situs Ekstra
9
Simpenan lan Pembayaran
8.5
komisi
8.5
customer Service
8
Bali efektif
8.5
Nomer Aset
9
Wektu kadaluwarsa
8.5
Panganggo Friendly
8.5
platform
8.5
PROS:
  • Simpenan minimal sithik ($ 5)
  • Fitur Telpon Mbalik kanggo dhukungan pelanggan
  • Antarmuka dagang kepemilikan
  • Pilihan cara penarikan sing akeh
  • Akun demo kanggo pangguna anyar
cons:
  • Pangolahan dompet bersih bisa njupuk 3-5 dina

ARTIKEL PENDIDIKAN

1 Kepiye Cara Dagang Pilihan Binar?

Kepiye Cara Dagang Pilihan Binar?

Pilihan binar yaiku jinis opsi perdagangan sing entuk kabeh utawa ora ana bayarane. Amarga ciri kasebut, opsi binar bakal luwih gampang dingerteni lan opsi perdagangan dibandhingake karo opsi tradisional. Biner ...
2 Strategi Trading Opsi

Strategi Trading Opsi

Kaping pirang-pirang, pedagang bakal melu game opsi dagang tanpa latar mburi utawa ora ngerti babagan macem-macem strategi dagang pilihan sing kasedhiya. Dheweke ora ngerti babagan pilihan sing bakal kasedhiya ...
3 Opsi Siji lan Telpon Diterangake

Opsi Siji lan Telpon Diterangake

Dagang opsi pilihan lan panggolekan panggilan sejatine luwih gampang lan luwih nguntungake tinimbang sing dipikirake wong. Kanggo miwiti, opsi sejatine dipérang dadi rong kategori, telpon lan put. Telpon tambah akeh yen keamanan sing ndasari ...
4 Apa Pilihan binar?

Apa Pilihan binar?

Dagang ing opsi binar minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo perdagangan fluktuasi rega ing pirang-pirang pasar global. Nanging, sawijining pedagang kudu ngerti manawa ana uga risiko sing ana ing metode dagang iki, utamane yen sampeyan ora ngerti babagan ...